BearCY = Bear Cattlisle YAWNERSON

 
Tilgjengelighetsside

BearCY's Norske Inngangsside Klikk for stort bilde
BearCY's Address Page
Adresse   Kart   Donasjon   Mobiltips   Passord   Butikk  _e-Posttips Avtale & Tilgjengeligethskalender

telefon adresse
adresse


—Vær snill og manuelt slette
_understrek foran e-postadressene!
—Innsatt i et matt forsøk på å spore av
reklame-robot-overgripere fra å
misbruke dem!


Jeg kjører Windows 8.1 med Start Menu X på en
PC med tastatur og mus; og uten berøringsskjerm.

DNB Vipps

DNB Vipps

Finn meg på Facebook!  Oppføringa mi i Telefonkatalogen  Ring og meld meg privat på Telegram Messenger!

Etter at Facebook kjøpte opp WhatsApp for 22 milliarder dollar,
sånn at de kunne skrive om koden for å gjøre den avlyttingsvennlig,
har jeg slutta å bruke WhatsApp som privat kommunikasjonskanal.

De «Open Whisper Systems-krypterte» meldingsapper
som jeg i dag foretrekker å bruke, heter Apple FaceTime & iMessage,
Signal og Telegram Messenger.

Open Whisper Systems-krypterte samtaler lar oss snakke i
3 minutter pr MB datatrafikk; hvilket gir oss 3072 minutters eller
i overkant av 2 døgns samtaletid pr GB av brukt mobildata.

Telegram Messenger er favoritten min til private lydsamtaler og
tekstmeldinger med vedlegg av alle slag. Appen kan installeres
nesten overalt
:

Ring eller meld meg privat på Telegram Messenger!

www.bearcy.com

kart
Klikk for å få kartet opp i et nytt vindu eller i en ny fane

PayPal.me/BearCY
Gi meg bare penger som du aldri vil angre å ha gitt meg!
DNB Vipps

www.bearcy.no

Tilgjengelighetskalender
Klikk på hver enkelt avtale i kalenderen nedenfor; én avtale av gangen, for å få tilgang til å se både når de begynner og slutter:

 www.bearcy.no

Velsignelse for å unngå bekymring
Forslag til hvordan gjøre det enkelt for eventuelle ærlige finnere av den tapte mobilen din å levere den tilbake:
Bakgrunnsskjermen til låst skjerm på mobilen min Skjermbilde av ulåst skjerm på mobilen min
Venstre skjermbilde: Låst skjerm på mobilen min og her en ubetalt snikreklamelink til Corel PaintShop Pro; som er programmet som jeg bruker til å skrive gjennomsiktig tekst på bildene med. Høyre skjermbilde: Ulåst skjerm på mobilen min og her enda en ubetalt snikreklamelink til CopyTrans Photo, som jeg bruker til å lage ei opplastingsmappe i mobilen, til å laste opp bilder til, som jeg så kan velge bakgunnsskjerm fra i innstillingene. (Som jeg i skjermbildet ovenfor til høyre, kommer til via ikonet nederst til venstre.) Dette programmet er vel unødig å bruke i de fleste mobiler med Android eller WindowsPhone; som begge har uttagbart mininekort, skulle jeg tro?

www.bearcy.no

—Er du interessert i å teste ut forbruksvarene som jeg selv; både som helsemessig perfeksjonist og økonomisk bevisst pensjonist foretrekker å begrense meg til å kjøpe – og selv har begrensa meg til å kjøpe siden jeg oppdaga dem i 2006? (Dette fordi at low-end variantene av sortimentet deres for en Amway Business Owner (ABO) eller medlemskunde koster det dobbelte av prisen som jeg må betale på for eksempel Bunnpris, COOP, Estetique, Joker, KIWI, REMA, SPAR og de andre butikkene for tilsvarende kjemisk fremstilt billig-merke. Men de er konsentrerte nok til at de varer minst tre ganger lengre enn tilsvarende kjemisk fremstilte billigbutikk-varianter; sånn at jeg som full uførepensjonist merker at jeg sparer ikke bare penger på det når jeg bruker det, men også helsa mi!) Får du lyst, kan du teste dem ut selv, finner du dem i butikken min her:
http://www.amway.no/user/bearcy
De har aldri tatt opp et lån i løpet av hele sin eksistens siden 1959 og har derfor vært frie til å bestemme over seg selv i ett og alt og til å gå sine egne veier i forhold til alt. De har begrensa seg til å selge ærlige og sunne økonlogisk fremstilte råvarer til selvkomponerte forbruksvarer siden 1959. Selv oppdaga jeg dem ikke før i 2006, dessverre. Her er originalbildet til det provisorisk primitive gjennomsiktige linkbildet jeg har laget av det ovenfor; et innskannet brevhode: Klikk for å se 1:1 størrelse av samme bildet i ny fane/nytt vindu

www.bearcy.no

Har du fått brukernavn og passord, får du  her  tilgang til de passordbeskyttede sidene mine. Om du føler at du helst vil slippe å måtte huske disse spesielle brukernavn og passord, så føl deg fri til å bruke passordbehandleren, LastPass, som jeg gjør i stedet – det siste passordet du noen gang trenger å huske:
LastPass

Lær alt du trenger å vite om LastPass på Youtube!

www.bearcy.no

Været i Oslo i øyeblikket…

www.bearcy.no

Stop Spamming!

www.bearcy.no

Når det gjelder websiden min, er det best om du hyperpeker til www.bearcy.no som inngangsside fra websiden din. Da kommer du automatisk inn på den engelsk/norske inngangssiden min, index.html, og må gå videre inn via knappen BearCY's HomoSite. Dette fordi jeg beholder BearCY.no, men forandrer de øvrige uregelmessig, og uten varsel til noen.

www.bearcy.no

BearCYs Adresseside

Fem tips for å få svar

—Kanskje først og fremst for å huske det, selv:

Tim Ferriss, forfatter av boka «The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich», gir i sin blogg 5 Tips for E-mailing Busy People med et eksempel på en e-post som han begunstiget med svar. Her er de fem grunnene til at han svarte:

1. E-posten var kort og det gikk klart frem hva avsenderen ville med den.

2. Avsenderen gjorde et godt inntrykk ved første møte og hadde ikke allerede brukt opp velviljen ved å sende Ferriss meningsløse e-poster for å «holde kontakten».

3. Avsenderen hadde gjort hjemmeleksen sin før han sendte e-posten. Mange plager travle folk med spørsmål det tar 10 sekunder å finne ut av på Google. Skriv tydelig hva du allerede har gjort for å hjelpe deg selv!

4. Avsenderen brukte samme triks som hodejegere ved at han spurte Ferriss om han kan anbefale noen som passet i stedet for å spørre om Ferriss selv var interessert. Slik ga han Ferriss en komfortabel mulighet, både til å delegere og til å avslå henvendelsen.

5. Avsenderen gjorde det klart at det var greit om Ferriss ikke kunne hjelpe eller ikke hadde tid. Paradoksalt nok, skriver Ferriss, øker dette sjansene for at avsenderen får svar.

19 ting å tenke på

1. Ta en siste kikk før du sender. Da unngår du å sende e-poster du ikke bør sende fra deg.

2. Les korrektur. Språket ditt sier noe om deg (og bedriften du jobber for), så bruk et korrekt og presist språk om du vil gjøre et godt inntrykk.

3. Bruk små bokstaver (minuskler). STORE BOKSTAVER (VERSALER) ROPER, så om du ikke vil fremstå som en brølape så holder du deg til minusklene. Men bruk store bokstaver der språkreglene krever det. Om du skriver hele teksten i minuskler så fremstår du som en lat, chattepreget tenåring.

4. Bruk emnefeltet. Klarer du å oppsummere henvendelsen din i tre ord? De beste e-postskriverne får leseren til å tenke på hvordan de skal besvare henvendelsen allerede før e-posten er åpnet. «Hei» er fyfy.

5. Ikke bruk ironi. Om du får lyst til å taste inn et smilefjes, så er du på tynn is. Humor og e-post kan føre til (katastrofale) misforståelser.

6. Bruk normalt språk. Spesielle akronymer som f.eks. LOL (laughing out loud) hører ikke hjemme i e-poster, for du vet ofte ikke hvilke akronymer mottakeren av e-posten din kjenner til.

7. Hold deg til saken. Dropp koseprat og utenomsnakk, kjør rett på poenget. Og hold deg til en sak per e-post. Verden er forvirrende nok som den er.

8. Ikke send «Svar til alle». Gjør det til en vane å ikke sende svar til alle på mottakerlisten, så reduserer du sjansen for å en vakker dag gå på en kjempepinlig e-postsmell. Og ikke send kopier av e-post til folk som ikke er direkte involvert i det e-posten handler om.

9. Ikke send kopi av alt til sjefen. Hvis du ønsker at sjefen skal legge merke til deg i positiv forstand, så kan du hjelpe henne ved å utelukkende sende nødvendige e-poster. Å bruke sjefens postkasse som spambøtte er ikke noe sjakktrekk.

10. Ikke send vedlegg. «Hei, har rettet en feil på side 207 i pdf-filen, så her får dere den for tredje gang!» Nei, spar din neste for vedleggshelvete. Om du må sende vedlegg, så gjøre dem små. Mange sliter med at postkassene deres fylles på en blunk.

11. Tenk postkort. E-poster er ikke private. Politiet, etterretningsorganisasjoner, crackere og sjefen din kan lese hva du skriver. Så tenk som om du skriver et postkort - en e-post er ikke lukket inne i en konvolutt.

12. Ikke send kjedebrev. «Send denne e-posten til 12 personer innen en time, så kommer du til himmelen.» Kjedebrev er morsomt for unger, men alle som har fylt 12 år bør vite bedre. Er du i tvil om du har mottatt et kjedebrev eller ikke, så sjekk saken med et Google-søk på urbane legender - urban legends, med noe sentral tekst fra den mistenkelige e-posten.

13. Still klokka. Det virker pussig å motta en e-post fra1981.

14. Rediger sitatene. Når du svarer på en e-post så ikke legg ved hele sitathistorien uredigert. Klipp det viktige og kommenter det, men pass på at du ikke endrer andres originale språkbruk i prosessen. Slett alt overflødig snikksnakk.

15. Ikke send virus. Beskytt deg selv og andre mot virus. Antivirusprogrammer har virkelig noe for seg.

16. Bruk signatur. Bruk en signatur med nødvendig kontaktinformasjon, slik at folk forstår hvem du er og hvordan de kan nå deg.

17. Vis respekt. Vær snill og grei i e-postene dine, så når du langt her i verden. Om du på død og liv må skjelle noen ut, så gjør det ansikt til ansikt for bedre effekt.

18. Svar raskt. Om du ønsker å fremstå som profesjonell og vennlig, så svarer du raskt på e-poster. Et «Sorry, jeg har ikke tid nå» er bedre enn å la folk vente på deg i uvisse.

19. Er det noe viktig? Ikke send e-post. Ikke undervurder samtalen. Har du noe viktig på hjertet så er det mest effektivt å møte den du skal snakke med. Kroppsspråk og tonefall sier mer enn 1000 ord.

 

BearCY's GayMaze --- Password Protected Link!   BearCYs Homse-Labyrint --- Passordbeskyttet Peker!
BearCY's HomoSite English Speaking BearCYs HomseNettsted

BearCY's HomoSite: Mix of Pantheïstic Enlightenment with Gay Pornography.

OnLiner!