BearCY = Bear Cattlisle YAWNERSON

 
Tilgjengelighetsside

BearCY's Norske Inngangsside Klikk for stort bilde
BearCY's Address Page
Adresse   Kart   Kalender   Mobiltips  Donasjon   Passord   Butikk  _e-Posttips Avtale & Tilgjengeligethskalender

telefon adresse
adresse

www.bearcy.no

—Vær snill og manuelt slette
_understrek foran e-postadressene!
—Innsatt i et matt forsøk på å spore av
reklame-robot-overgripere fra å
misbruke dem!

Finn meg på Facebook!  Oppføringa mi i Telefonkatalogen  Ring og meld meg privat på Telegram Messenger!

Etter at Facebook kjøpte opp WhatsApp for 22 milliarder USA-daler,
sånn at de kunne skrive om koden for å gjøre den avlyttingsvennlig,
har jeg slutta å bruke WhatsApp som privat kommunikasjonskanal.

De private «Open Whisper Systems-krypterte» meldingsapper
som jeg i dag foretrekker å bruke, heter Apple FaceTime & iMessage for iOS og MacOS,
Signal for Android og iOS og Telegram Messenger for Android, iOS og WindowsPhone.

Open Whisper Systems-krypterte samtaler lar oss snakke i
1/3 MB mobildatatrafikk pr minutts taletid; hvilket gir oss 3072 minutters eller
i overkant av 2 døgns samtaletid pr GB av brukt mobildata.
Opp- eller nedlasting av store meldingsvedlegg, som videofiler,
er imidlertid altfor dyrt for mobildata men gratis over WiFi.

Telegram Messenger er favoritten min til private lydsamtaler og
tekstmeldinger med vedlegg av alle slag
:

Ring eller meld meg privat på Telegram Messenger!

www.bearcy.no

kart
Veiviserkart fra kollektive transportmidler. Klikk på kartet for å se original størrelse av det. Dette kartet er spesiallaga av meg; fordi at alle offentlige kart leder deg langs gangveier hvor du sklir, faller og slår deg i hjel når det er vått eller snø og indikerer en T-baneinngang der hvor plattformen befinner seg og det ikke finnes noen nedgang:
Klikk for å få kartet opp i et nytt vindu eller i en ny fane

www.bearcy.no

Tilgjengelighetskalender
Klikk på hver enkelt avtale i kalenderen nedenfor; én avtale av gangen, for å få tilgang til å se både når de begynner og slutter:

 www.bearcy.no

Velsignelse for å unngå bekymring
Forslag til hvordan gjøre det enkelt for eventuelle ærlige finnere av den tapte mobilen din å levere den tilbake:
Bakgrunnsskjermen til låst skjerm på mobilen min Skjermbilde av ulåst skjerm på mobilen min
Venstre skjermbilde: Låst skjerm på mobilen min og her en ubetalt snikreklamelink til Corel PaintShop Pro; som er programmet som jeg bruker til å skrive gjennomsiktig tekst på bildene mine med. Høyre skjermbilde: Ulåst skjerm på mobilen min og her enda en ubetalt snikreklamelink til CopyTrans Photo, som jeg bruker til å lage ei opplastingsmappe i mobilen, til å laste opp bilder til, som jeg så kan velge bakgunnsskjerm fra i innstillingene. (Som jeg i skjermbildet ovenfor til høyre, kommer til via ikonet nederst til venstre.) Dette programmet er vel unødig å bruke i de fleste mobiler med Android eller WindowsPhone; som begge har uttagbart mininekort, skulle jeg tro?

Til å skrive gjennomsiktig tekst på bilder, kan du også bruke det gratis 64-biters programmet til flerlags bildebehandling fra ninite.com som heter Paint.NET, som uttales «pæint dått nett».

Installasjonsfila som du laster ned fra ninite, kan du også bruke til å oppdatere alle programmene som du har installert med den. Skulle du bytte PC, kan den også være grei å ha og kan derfor være lur å ta vare på; så du slipper å måtte lage den flere ganger:

Ninite installer and updater

www.bearcy.no

Jeg kjører Windows 8.1 med Start Menu X på en
bærbar acer PC fra 2012 med tastatur og mus;
uten berøringsskjerm, men tilkobla en 55" UHD-
skjerm i 1920×1080p-oppløsning i 60 Hz.

Setter du pris på noe av hva jeg har skrevet på nettstedet mitt?

Ønsker du som takk å bidra til å meg med å spare penger til en
ny og kjappere PC, med høyere oppløsning som er lettere å
jobbe med? I så fall er dette i dag enkelt. Enten via:

DNB Vipps

DNB Vipps

Eller via:

PayPal.me/BearCY
Gi meg bare penger som du aldri vil angre å ha gitt meg!

www.bearcy.no

—Er du interessert i å teste ut forbruksvarene som jeg selv; både som helsemessig perfeksjonist og økonomisk bevisst pensjonist foretrekker å begrense meg til å kjøpe – og selv har begrensa meg til å kjøpe siden jeg oppdaga dem i 2006? (Dette fordi at low-end variantene av sortimentet deres for en Amway Business Owner (ABO) eller medlemskunde, koster det dobbelte av prisen som jeg må betale på for eksempel Bunnpris, COOP, Estetique, Joker, KIWI, REMA, SPAR og de andre butikkene for et utvanna, tilsvarende kjemisk fremstilt billig-merke. Men de er konsentrerte nok til at de varer minst tre ganger lengre enn tilsvarende kjemisk fremstilte billigbutikk-varianter; sånn at jeg som full uførepensjonist, merker at jeg sparer ikke bare penger på det når jeg bruker det, men også helsa mi.) Får du lyst, kan du teste dem ut selv. I så fall finner du dem i butikken min her:

http://www.amway.no/user/bearcy

Selskapet har av prinsipp aldri tatt opp et lån i løpet av hele sin eksistens, siden 1959 og har derfor vært frie til å bestemme helt over seg selv og til å gå sine egne veier i forhold til alt. De har begrensa seg til å selge ærlige og sunne økonlogisk fremstilte råvarer til selvkomponerte forbruksvarer siden 1959. Selv oppdaga jeg dem ikke før i 2006, dessverre. Her er originalbildet til det provisorisk primitive gjennomsiktige linkbildet som jeg har laget av det ovenfor; et innskannet brevhode: Klikk for å se 1:1 størrelse av samme bildet i ny fane/nytt vindu

Amwayforretningsmuligheten er noe som jeg selv aldri har egna meg til å bygge noe nettverk med eller tjent noen penger på. Amway bare sparer jeg penger på å kjøpe via Internett og posten, i forhold til å handle på COOP eller tilsvarende; som er dyrere for langt dårligere produkter.

Men føler du deg trygg i selgerrollen og vil benytte deg av den fantastiske forretningsmuligheten som Amway tilbyr; i form av Nettverk 21, så kan jeg enkelt introdusere deg til og sette deg i kontakt med de rette folka. De som selv alle har lykkes i forretningen og som vil hjelpe deg å gjøre deg selv minst like rik på denne muligheten som de har gjort seg.

Jeg vil imidlertid ikke tjene noe penger på jobben som du gjør; det er det bare de som hjelper deg og du som vil gjøre. Amway er ingen kriminell pyramide som bare betaler oppover. Ved hjelp av forretningsmuligheten til Amway, er det bare mulig å tjene penger på arbeid som man selv legger ned i sin egen forretningsbygging.

For jeg eier selv ikke forretningssans over hodet og klarer ikke å selge noe til noen. Jeg føler bare at jeg prakker noe på dem, som de ellers aldri ville ha tenkt på å måtte betale for. Så jeg klarer bare å arve gratis videre alt som jeg eier; ettersom jeg får skifta det ut med nyere og bedre modeller eller programversjoner, til fattigere omgangsvenner av meg, enn jeg er; slik at disse også kan få glede av dem.

Årsaken til at jeg allikevel velger å være uavhengig forretningseier i form av ABO, fremfor bare å være en medlemskundekjøpeku; uten rett til å selge videre noenting, er for å kunne hjelpe folk som har lyst til å bli ABO eller medlemskunde; for selv å kjøpe produktene, uten å måtte henvise dem til andre for å få dette til.

For ABO-rettighetene mine, betaler jeg i underkant av 300 kroner i året. Noe som jeg av denne idealistiske grunnen alene – siden jeg opplever produktene å være så bra – selv synes at er verdt å betale det lille ekstra for.

www.bearcy.no

Har du fått brukernavn og passord, får du  her  tilgang til de passordbeskyttede sidene mine.

LastPass

Om du føler at du helst vil slippe å måtte huske disse spesielle brukernavn og passord, så føl deg fri til å bruke passordbehandleren, LastPass, som jeg gjør i stedet – som presenterer seg som det (i tillegg til PC-pålogginga, egentlig bare ett av de) siste passordet som du noen gang trenger å huske, hvis du ikke velger å gjøre det mulig å logge på PC-profilen din uten noe passord; hvilket i så fall også må få være et lovlig valg, selv om ikke jeg kan ta meg anledning til det:
Lær alt som du trenger å kunne for å utnytte LastPass best mulig, på Youtube. Og ikke hør på skrekkpropagandistene, som forsøker å skremme oss fra å bruke verktøyet: De mangler i så fall alle tilstrekkelig lang egen erfaring eller lar seg betale av konkurrenter til å betro deg egne eller andres feilaktige fantasier om det og vet derfor heldigvis ikke hva de babler om:

Jeg har selv vært en superfornøyd LastPass Premium-kunde siden de ble tilgjengelige for meg. Og har aldri mista noen opplysninger derfra til noen. Annet enn i kryptert form med mitt eget brukernavn og for meg alene enkle å huske lange passord som eneste nøkkel inn og som jeg endrer på rett som det er. Jeg kan også dele enkeltpassord med medfølgende opplysninger med andre LastPass-brukere via delefunksjonen. Som også er eneste ego-årsaken til at det også er ålreit for meg personlig å promoterer det blant venner og alle som jeg gir gratis PC-support.

Jeg har hundrevis av forskjellige lange og sterke passord, blanda med små og store bosktaver og tall som jeg aldri har trengt å en gang lese og andre hemmelige oppføringer i LastPass-hvelvet mitt; av ting som jeg av vedkommende som det gjelder, mangler rett til å vise til andre enn vedkommende eller eventuelle etterlatte. Og som jeg har tilgang til overalt via eget og andres i inkognitovindu via VPN; ved hjelp av stasjonær PC, bærbar, nettbrett (mini-PC) eller smartmobil (mikro-PC). I premium-abonnementet har jeg inntil 1 GigaByte lagringsplass til passordene og de private dataene mine.

LastPass er imidlertid helt gratis å bruke, så lenge du begrenser deg til å sørge for bare å ha noen få passord eller betalingskortopplysninger og adresser å huske på. Da trenger du ikke å betale noe.

Gratisegenskaper—Free features
Sikker passord-safe—Secure password vault
Tilgang fra alle enheter—Access on all devices
En-til-en-deling—One-to-one sharing
Lagre og fyll inn passord—Save and fill passwords
Passordgenerator—Password generator
Sikre notater—Secure notes
Sikkerhetsutfordring—Security challenge
Flerfaktorautentisering—Multi-factor authentication
LastPass-autentisering—LastPass Autentikator

Premiumegenskaper—Premium features
En-til-mange-deling—One-to-many sharing
Nødtilgang—Emergency access
Avanserte valgmuligheter for flerfaktor-autentisering—Advanced multi-factor options
Prioritert teknisk hjelp—Priority tech support
LastPass for programvare og applikasjoner—LastPass for applications
1GB kryptert fillagerplass—1 GB encrypted file storage

Når premiumabonnementet ditt går ut, får du fremdeles tilgang til LastPass sine gratisegenskaper.
Oppgrader til Premium når som helst for bare to USA-daler i måneden; fakturert årlig.
When your Premium trial ends, you'll still have access to LastPass Free features.
Upgrade to Premium at any time for just $2 per month, billed annually.

www.bearcy.no

Været i Oslo i øyeblikket…

www.bearcy.no

Stop Spamming!

www.bearcy.no

Når det gjelder websiden min, er det best om du hyperpeker til www.bearcy.no som inngangsside fra websiden din. Da kommer du automatisk inn på den engelsk/norske inngangssiden min, index.html, og må gå videre inn via knappen BearCY's HomoSite. Dette fordi jeg beholder BearCY.no, men forandrer de øvrige uregelmessig, og uten varsel til noen.

www.bearcy.no

BearCYs Adresseside

Fem tips for å få svar

—Kanskje først og fremst for å huske det, selv:

Tim Ferriss, forfatter av boka «The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich», gir i sin blogg 5 Tips for E-mailing Busy People med et eksempel på en e-post som han begunstiget med svar. Her er de fem grunnene til at han svarte:

1. E-posten var kort og det gikk klart frem hva avsenderen ville med den.

2. Avsenderen gjorde et godt inntrykk ved første møte og hadde ikke allerede brukt opp velviljen ved å sende Ferriss meningsløse e-poster for å «holde kontakten».

3. Avsenderen hadde gjort hjemmeleksen sin før han sendte e-posten. Mange plager travle folk med spørsmål det tar 10 sekunder å finne ut av på Google. Skriv tydelig hva du allerede har gjort for å hjelpe deg selv!

4. Avsenderen brukte samme triks som hodejegere ved at han spurte Ferriss om han kan anbefale noen som passet i stedet for å spørre om Ferriss selv var interessert. Slik ga han Ferriss en komfortabel mulighet, både til å delegere og til å avslå henvendelsen.

5. Avsenderen gjorde det klart at det var greit om Ferriss ikke kunne hjelpe eller ikke hadde tid. Paradoksalt nok, skriver Ferriss, øker dette sjansene for at avsenderen får svar.

19 ting å tenke på

1. Ta en siste kikk før du sender. Da unngår du å sende e-poster du ikke bør sende fra deg.

2. Les korrektur. Språket ditt sier noe om deg (og bedriften du jobber for), så bruk et korrekt og presist språk om du vil gjøre et godt inntrykk.

3. Bruk små bokstaver (minuskler). STORE BOKSTAVER (VERSALER) ROPER, så om du ikke vil fremstå som en brølape så holder du deg til minusklene. Men bruk store bokstaver der språkreglene krever det. Om du skriver hele teksten i minuskler så fremstår du som en lat, chattepreget tenåring.

4. Bruk emnefeltet. Klarer du å oppsummere henvendelsen din i tre ord? De beste e-postskriverne får leseren til å tenke på hvordan de skal besvare henvendelsen allerede før e-posten er åpnet. «Hei» er fyfy.

5. Ikke bruk ironi. Om du får lyst til å taste inn et smilefjes, så er du på tynn is. Humor og e-post kan føre til (katastrofale) misforståelser.

6. Bruk normalt språk. Spesielle akronymer som f.eks. LOL (laughing out loud) hører ikke hjemme i e-poster, for du vet ofte ikke hvilke akronymer mottakeren av e-posten din kjenner til.

7. Hold deg til saken. Dropp koseprat og utenomsnakk, kjør rett på poenget. Og hold deg til en sak per e-post. Verden er forvirrende nok som den er.

8. Ikke send «Svar til alle». Gjør det til en vane å ikke sende svar til alle på mottakerlisten, så reduserer du sjansen for å en vakker dag gå på en kjempepinlig e-postsmell. Og ikke send kopier av e-post til folk som ikke er direkte involvert i det e-posten handler om.

9. Ikke send kopi av alt til sjefen. Hvis du ønsker at sjefen skal legge merke til deg i positiv forstand, så kan du hjelpe henne ved å utelukkende sende nødvendige e-poster. Å bruke sjefens postkasse som spambøtte er ikke noe sjakktrekk.

10. Ikke send vedlegg. «Hei, har rettet en feil på side 207 i pdf-filen, så her får dere den for tredje gang!» Nei, spar din neste for vedleggshelvete. Om du må sende vedlegg, så gjøre dem små. Mange sliter med at postkassene deres fylles på en blunk.

11. Tenk postkort. E-poster er ikke private. Politiet, etterretningsorganisasjoner, crackere og sjefen din kan lese hva du skriver. Så tenk som om du skriver et postkort - en e-post er ikke lukket inne i en konvolutt.

12. Ikke send kjedebrev. «Send denne e-posten til 12 personer innen en time, så kommer du til himmelen.» Kjedebrev er morsomt for unger, men alle som har fylt 12 år bør vite bedre. Er du i tvil om du har mottatt et kjedebrev eller ikke, så sjekk saken med et Google-søk på urbane legender - urban legends, med noe sentral tekst fra den mistenkelige e-posten.

13. Still klokka. Det virker pussig å motta en e-post fra1981.

14. Rediger sitatene. Når du svarer på en e-post så ikke legg ved hele sitathistorien uredigert. Klipp det viktige og kommenter det, men pass på at du ikke endrer andres originale språkbruk i prosessen. Slett alt overflødig snikksnakk.

15. Ikke send virus. Beskytt deg selv og andre mot virus. Antivirusprogrammer har virkelig noe for seg.

16. Bruk signatur. Bruk en signatur med nødvendig kontaktinformasjon, slik at folk forstår hvem du er og hvordan de kan nå deg.

17. Vis respekt. Vær snill og grei i e-postene dine, så når du langt her i verden. Om du på død og liv må skjelle noen ut, så gjør det ansikt til ansikt for bedre effekt.

18. Svar raskt. Om du ønsker å fremstå som profesjonell og vennlig, så svarer du raskt på e-poster. Et «Sorry, jeg har ikke tid nå» er bedre enn å la folk vente på deg i uvisse.

19. Er det noe viktig? Ikke send e-post. Ikke undervurder samtalen. Har du noe viktig på hjertet så er det mest effektivt å møte den du skal snakke med. Kroppsspråk og tonefall sier mer enn 1000 ord.

 

BearCY's GayMaze --- Password Protected Link!   BearCYs Homse-Labyrint --- Passordbeskyttet Peker!
BearCY's HomoSite English Speaking BearCYs HomseNettsted

BearCY's HomoSite: Mix of Pantheïstic Enlightenment with Gay Pornography.

OnLiner!