Password Protected Link Den engelske versjonen av denne siden inneholder langt flere NedLastinger, da ingen av disse programmene er skrevet på norsk; og da må du jo forstå engelsk allikevel for å i det hele tatt kunne bruke dem!

NedLastinger:

Har du lyst til å slippe å bli utsatt for trøbbel med plateselskapene fordi du laster ned musikk og film fra ThePirateBay med µTorrent?

Isåfall er privacy.io tingen. Du finner det om du klikker her:

http://privacy.io/?ref=329098

Privacy.io er et billig og enkelt verktøy for å unngå overgrep på privatlivets fred.

www.bearcy.com

Har du – som jeg – ikke råd til å betale i dyre domme for å skrive og utveksle dokument med folk som har latt seg avhenge av å bruke Microsoft Office, fordi at de får det via jobben sin? Da er gratiskontoret LibreOffice løsningen!

Bare følg bilderekka nedenfor nedover og endre innstillingene i installasjonen din av programmet tilsvarende, så skjønner du hva jeg mener. Her fra versjon 3.6:

LibreOffice

LibreOffice Meny

LibreOffice Innstillinger
I denne tekstboksen var det dårlig norskoversettelse; dette er bare å beklage. Det skulle selvfølgelig ha stått [Å] og [L] også øverst. Hadde begge vært oversatt til engelsk; eller vært unnlatt å bli oversatt til norsk, så ville det ha stått [O] for Open og [S] for Save. Ikke [L] for lagre; slik det gjør nå. Så dette er en typisk slurveleif som selv jeg kunne ha komme til å gjøre.

LibreOffice Innstillinger

LibreOffice Innstillinger

LibreOffice Innstillinger

LibreOffice Innstillinger

Når du har endra innstillingene i gratiskontoret LibreOffice slik som jeg har inidikert i bilderekka ovenfor, vil du ikke merke at ikke du også har det dyre forretningskontoret Microsoft Office installert på PCen din, fordi at de du utvksler dokumentfiler med, ikke vil klage på at de ikke klarer å åpne dokumentene som du sender dem.

Jeg vil jo selvfølgelig også måtte innrømme at jeg foretrekker å bruke Microsoft Office når dette er installert på maskinen jeg bruker.

Men de franske folka som lager gratiskontoret LibreOffice gjør altså denne jobben hakket bedre med hensyn til kompatibilitet med dagens Microsoft Office enn gratiskontoret OpenOffice når det gjelder brukervennlighet i så måte.


Klikker du her, laster du ned den offisielle nedlastingen av Total Commander Ultima Prime 5.6 sine manglende vesentlige filer for å få vis-funksjonen (F3) til å virke tilfredsstillende.


Her er linken til den offisielle nedlastingssiden av Total Commander Ultima Prime.


Her er linken til den offisielle siden til Christian Ghisler, hvor du får kjøpt rimelige lisenser til å bruke Total Commander; den for alle som har giddi å lære seg å bruke den, helt uunnværlige tovinduede filbehandleren.

Total Commander Ultima Prime gjør det enkelt å holde orden på og rydde opp i filene omkring på de mange harddiskpartisjonene. I tillegg til at den har et utall flere muligheter enn bare Total Commander har.

 

Den universelle gratis multimediaavspiller for de fleste operativsystem.
Se HDTV, DVD-Video, AVI, DivX, VCD, SVCD, GIF-animasjoner,  MPeg-1, MPeg-2, MPeg-4, OGG, WAV; CD-Audio, MP3; se de fleste former for video og lytt til de fleste lydfiler ved hjelp av:
VLC

Lær deg å bruke alle fingrene når du skriver på tastaturet. Dette er programmet som brukes på alle skoler i Norge for å lære både barn og voksne å skrive etter touch-metoden. Jeg har selv forsøkt programmet, og kan anbefale det på det aller varmeste! :o)

Klikk på bildet under og last ned den selvutpakkende filen alfa-touch.exe på 1.477.447 bytes, dobbelklikk på den slik at du kan velge hvor du vil pakke ut mappen med installasjonsfilene og kan kjøre ..\Alfa-touch\SETUP.EXE. Filen alfa-touch.exe har jeg laget selv; jeg har pakket ut originalfilen (Alfa-touch.zip), lagt filene i sin egen mappe, og pakket hele mappen med alle originalfilene ved hjelp av Windows Commander inn i en selvutpakkende fil, som så er sjekket med Norton AntiVirus:
Last ned selvutpakkende alfa-touch.exe

Last ned Alfa-touch.zip på 1.447.646 bytes, en fil du selv må pakke ut ved hjelp for eksempel WinZip:
Last ned Alfa-touch.zip fil du må pakke ut selv.

Som den danske filosofen Kumbel uttrykte det så presist:

The road to wisdom? —Well it's plain,
and simple to express:
Err and err, and err again,
but less and less, and less!

Norsk oversettelse uten rim:
Veien til visdom? —Vel, den er liketil
og enkel å uttrykke:
Gjør feil og feil, og feil igjen,
men færre ganger og mindre, og sjeldnere.

For å få best utbytte av læringsprogrammet AlfaTouch og å gjøre det morsomt og pedagogisk eller læringseffektivt og spennende og utviklende, så må du nemlig bruke det som et verktøy som du kan velge og vrake fra, og ikke som noen ond diktator som vil straffe deg for alle de latterlige, dumme og teite feilene som det oppdager at du har gjort hvis du ikke fortsetter uvanen det er å rette dem alle mens du skriver hele tida; sånn at du aldri lærer deg å skrive fort.

Hvis du skal få best utbytte av programmet, må du derimot vende deg av med å bruke tilbakestegstasten, og aldri rette noen av feilene du gjør ettersom du gjør dem i AlfaTouch og i stedet trene deg opp i å konsentrere deg om bare drite i alle feil der og da og i stedet bare fortsette og skrive videre og så feilfritt som det da først er mulig. Og alltid sånn at du ikke blir flau eller lei deg når du oppdager at du skriver feilene, men at du derimot velger å le av dem. Dette er nemlig en av tingene som gjør dette "spillet" (som handler om å lære å skrive toudh) morsomt. Så ler du ikke av feilene dine når du oppdager at du har gjort dem, gjør du det samtidig motstandsfylt å lære noe med dette programmet.

Dette er faktisk den første leksa som vi må lære oss før vi kan tilegne oss tilstrekkelig stor glede av programmet, til at vi evner å dra noen nytte av det. For først når du har lært deg å skrive perfekt, trenger du aldri å bruke noen rettetast igjen; men kan konsentrere deg om det du skriver. Da vil du isåfall kjenne selv når du har skrevet noe som du føler behov for å rette. Og så lenge du gjør det, trenger du heller ikke å se på tastaturet; men kan begrense deg til å se på skjermen hva du skriver mens du skriver det. Og kan rette.

Når du har lært å skrive touch perfekt og feilfritt, trenger du aldri å bruke rettetasten mens du skriver til vanlig. Bare når du ombestemmer deg og vil skrive noe om eller på nytt. Men da går du på PC gjerne inn med piltastene og Shift-tasten for å merke et område som du vil skrive over med noe annet.

Derfor er det viktig å følge læringsplanen til programmet helt fra grunnen av i første lekse; uavhengig av hvor flink du mener å tro at du er, for bare da får du utviklingen og statistikken som i ettertid vil være til nytte for deg. Grunnen til at du laster ned programmet, er jo at du ønsker å lære å skrive touch. Så motivasjonen din er jo allerede her!

Du må alltid passe på og sørge for at alle feil blir opprettholdt og at du i tillegg passer på å arrestere deg selv ved å gjenopprette alle feil som du har gjort, i alle de tilfellene da du oppdager at du i vanvare har snublet til å korrigere dem ved hjelp av rettetasten. Nettopp for å lære deg av med uvanen dette faktisk er for å lære å skrive Touch jo før desto bedre.

For bare når du tar vare på alle feilene dine, oppnår du nemlig forutsetningen som du trenger for å se utviklingen som du har gjort, ettersom du blir bedre i å skrive feilfritt og hurtigere og hurtigere.

Da får du nemlig opp en graf som viser deg utviklingen din. Noe som i sin tur vil motivere deg til å gjennomføre kurset til å elske å skrive like fort som du tenker eller kommer på noe å skrive om på ethvert tastatur.

All den tid du innbitt fortsetter å tviholde på å bruke rettetasten, fratar du deg derfor samtidig muligheten du har til å skaffe deg den motivasjonen som programmet kan gi og som du trenger til å unngå å bli lei av programmet før du har gjennomført det og derfor kan evne å fullføre kurset. For isåfall lærer du jo aldri å bli særlig skrivefør på tastatur, mener jeg. Vi må jo unnagjøre alle de riktige feilene, før vi lærer å komme i mål med alt vi setter oss fore å lære oss!

Jeg har selv både prøvet og feilet og prøvet igjen og til slutt omsider lykkes i dette. Hvis du er en sånn som absolutt må gjøre alle feilene mine omigjen selv, så unner jeg deg naturligvis å gjøre dette. Men om du foretrekker å ta meg på mitt ord, og godta det at å bevare alle feil er den beste måten å utnytte dette programmet på, så gjør du det slik: Her er fritt valg på øverste hylle fra nå av og i evigheten!

For tar du deg sammen og følger denne lille enkle veiledningen, vil du aldri mer føle behov for å måtte se på tastene mens du skriver på dem igjen. Du ser i stedet gjerne på teksten du skriver av; eller når du skriver ting du hører eller selv finner på, konsentrerer du i stedet blikket om tegnene på skjermen ettersom de dukker fram, sånn at du kan utnytte læringsprogrammet optimalt og gjøre det om til et morsomt og underholdende spill; slik som jeg har beskrevet det ovenfor, isåfall.

Alt kan gjøres morsomt når vi virkelig vil og legger godviljen til! Sånn er det med alt, bare du først "rådfører deg med kona di" for å oppdage det, faktisk. Dette lærte vi jo allerede på sekstitallet av Mary Popins; eller av "Maria Innomstikker" på norsk, i "With a spoonful of sugar to help the medicine go down". Eller med en full skje med sukker til å svelge medisinen ned.

Selv har jeg hatt stor glede av gratisprogrammet Alfa Touch med Touchlærer'n fra Aschehoug. Unn deg det, du også, om du trenger å bli bedre i å skrive så fort som du klarer å oppfatte det du skal skrive med og uten å behøve å se på tastene hverken før eller mens du skriver på dem. Du bare føler deg fram til følekanten nederst på F-tasten med venstre pekefinger og på J-tasten med høyre pekefinger; da slike følekanter også bare finns på 5-tasten på det numériske tastaturet nedenfor NumLock på de tastatur som inneholder noe eget og atskilt numérisk tastatur til  høyre for det alfanumériske, og så skriver du unna.

Lykke til!

Gratisprogrammet Gratis billedvisnings og -behandlingsprogram også på norsk! - nå også på norsk!

De eneste TrueType-skrifttypene jeg har brukt på disse sidene er:
Last ned og installer i C:\Windows\Fonts Disse skrifttypene er laget for Microsoft Windows 3.x + 9x + ME + NTx + 2000 + MacIntosh OS. Bare klikk på skrifttypene til venstre og last ned filen ttf.exe. Når du kjører filen, pakker du opp alle filene i C\Windows\Fonts\*.ttf. Kopier dem inn i C:\Windows\Fonts-mappen og ta omstart av maskinen for å installere dem.. Kjører du Windows NT eller -2000, må du i stedet kopiere dem inn i C:\WinNT\Fonts-mappen.

Kjører du Windows 95 eller NT, må du bruke for å få vekk taggene på skjermskriftene dine og i stedet få mye mykere overganger som gjør dem enklere å lese (se bildene av skrifttypene over). OBS! Må ikke brukes under MS-Windows 95 med MS-Plus! for Win95 installert, Microsoft Windows 95 OSR 1, eller inntil NT 4 før ServicePack 4 er installert, da alle senere operativsystem allerede har dette valget i skjerminnstillinger, under fanene «Plus!», «Effekter», «Web», «Folder Options/Mappealternativ», eller liknende, (siden jeg allerede har forsøkt og snublet, og derfor vet at det er 0 poeng i å forsøke igjen (—jeg måtte jo formattere hele harddisken enda en gang, må vite! Bare for den installasjonen, snufs!…), så kan jeg jo gjøre deg oppmerksom på hvor unødvendig det er å ikke i hvert fall høre etter hva andre har å si; uavhengig av hvor lite relevant dét er i forhold til alt det alle vi andre «må» tenke på, til enhver tid: Å være redde for å «tenke for mye»; akkurat som om dét skulle være mulig! — Er det noen som virkelig tror at det går an å resonnére seg ut av virkeligheten? Bli gal? Tørne? —Er det dét? Tror virkelig du at dét er mulig for deg å gjøre? Nei, jeg tror faktisk ikke dét. Det er litt for mye to i deg til dét. Du vil alltid huske alt. Alt du noen gang har utsatt deg for. Men jeg forsøker på disse sidene å fortelle deg at du kan bruke det, alt sammen på én gang, samtidig, hele tiden for resten av ditt liv! Da først, vil du leve evig. Da vil du slippe å dø enda en gang. Slippe å måtte bli flyttet på, ved andre sjelers hjelp, over til en annen galakse, som ikke enda er moden for å ascendere over i den femte dimensjon. Melkeveien er nå moden for dét. Og vi må ha med alle delene, dersom det skal være noen vits. Ønsker vi å fortsette dette skuespillet vi spiller i denne virkeligheten, hvor alle andre er fiender, og våre venner kanskje mener noe annet enn vi gjør, og vi ender opp med å fremmedgjøre oss fra alt og alle samtidig. Dét er hva du kaller «døden». Når du slutter å inkarnere kroppen din. Jeg er her for å fortelle deg at du lever evig, samme hva du velger. Valget ditt er derfor om du enten virkelig er villig til å tro at det er mulig at du kan «tenke med deg» kroppen din over i «tankenes og drømmenes rike»; det som Jesus Kristus snakket så kjærlighetsfullt om, da han sa at hans rike ikke var av denne verden. Eller om du vil tillate deg å la deg hjernevaske av all verdens idioter du møter på din vei, til å tro at det går an å opphøre å eksistere! Disse valgene er dine. Ingen andre enn du kan bestemme hva du ønsker deg mest av alt her i verden muligheten til. Velger du det éne, vil dét bli din måte å oppfatte verden på i fremtiden, du vil eldes i akkurat like stor takt som du avgjør hvilket valg å ta alvorlig. Jeg snakker kun til deg som gidder å lese dette. Alle andre skal være likegyldige for deg i forhold til dette. Du skal ikke behøve å tenke på dette når du er sammen med dem. Det vil bli gjort for deg i siste liten. Men du vil måtte gå på et lynkurs som kan ta en liten evighet. Så mye som du bestemmer. Du skal i de nærmeste år kun høre på din egen indre stemme. Kun høre etter hva den sier til deg. Gjøre hva den vil. Ikke høre på hva andre måtte tro eller mene. Du ble nødt til å vokse helt opp å virkelig bli de gudene dere kom her for å være. Gjelden deres er å stige opp i den femte dimensjon, sammen med Moder Jord og alle hennes vesener og liv, og hjelpe henne å bli det Himmerik vi kom hit for å skape. Se på dette som et bilde på et annet menneskes søken etter din frelse. Dét er alt han ser. Og det er alt han gir deg energi til å tenke på, eller aller helst gjøre. Å frelse deg selv. Ingen kan frelse deg for deg. Ikke en gang Jesus ville kunne finne på noe slikt. Det kalles overgrep og skulle også oppfattes slik av Vitenskapen dersom det var mulig. Nei du har ingen andre enn deg selv å skylde for noe av det du angrer for å ha gjort i en susete tilstand av tro på mindreverdighetskomplekser, engstelster, paranoïa, skrekkvisjoner, projisert over på alt og alle andre. Du må ta deg sammen. Du er uvurderlig i Gud. Gud er avhengig av deg for å være hel. Og det gjelder for alle andre også. Vi må alle ta med oss de vi kom her for å ta med oss. Og vi kan gjøre det når som helst. Bare å gi dem et evig øyeblikk hvor de kan gjenoppleve utvalgte øyeblikk i livet sitt, eller livene sine, for deretter å finne ut hvor deilig og uunnværlige de er i den store skaperplanen som vi alle følger så tilsynelatende blindt. Da kan de fortsette å inkarnere kroppene sine selv, slik at de kan benytte alle sine evner og kvaliteter, og være totalt våken til enhver tid. Våkne sjeler som vet hva som må gjøres, og som kommuniserer telepatisk med alt og alle. Som også ikke kan hindre seg fra å høre på alt og alle andre som ennå ikke har ascendért, og som derfor ennå ikke klarer å henge med i det som skjer, og derfor finner på å stryke med på veien. For de ser ikke fremtiden. De er blinde og døve for alt som skal skje, og når det endelig skjer, tillater de seg å bli like overrasket hver gang. For meg totalt umulig. Jeg vet alt som skal skje. Det er derfor jeg er her. For å fixe en del ting som trengs å fixes på. Jeg skal ikke ha noe for det. Det går av seg selv. Det éneste jeg må sørge for, er å holde kroppen min i live. Og siden jeg elsker alt og alle jeg møter (både i dette og i tankenes og drømmenes rike) av hele mitt hjerte, og ikke kan si nei til vennskap med noen – selv om jeg er flink til å sette grenser – så… Hvor var jeg999…

«DownLoad!windowsizer.exe» på 27.464 bytes. Dersom du bruker en WYSIWYG-editor som FrontPage, er det en stor fordel å i tillegg bruke dette lille FreeWare-programmet som legger seg i systembrettet (system tray) på oppgavelinjen (taskbar) i Win9x/NT. Menyen du får frem ved å klikke med høyre musknapp på ikonet, forandrer det til enhver tid aktive vinduet til den størrelsen du måtte ønske (f.eks. 640x480/573/741), slik at du kan beregne sidene dine med større presisjon i forhold til bredden på skjermen på de billigste maskinene til besøkende på hjemmesiden din, selv om du selv bruker en langt større oppløsning på skjermen din. Det er også et flott program å bruke dersom du lager bruksanvisninger til Windows-programmer, og trenger Screen-captures. WindowSizer er enkel å konfigurere for nye vindusstørrelser.
Hjemmesiden til Sizer - med flere andre nyttige program.

MicrosoftDersom du ønsker flere skrifttyper, kan du laste ned og installere gratis TrueType Skrifttyper på maskinen din fra Microsoft typography, hvis du ønsker å se disse sidene slik de ble laget. Tilgjengelig for Windows 3.x, 9x, NTx og Appels MacIntosh.

Netscape DownLoad
Jeg har nå gått helt over til å bruke Microsoft Internet Explorer når jeg ikke må bruke Firefox med programtillegget FlashGot for å laste ned FLashVideo fra for eksempel YouTube, og oppfatter AOLs Netscape som en betraktelig nedgradering av Netscape.

BearCYs hjemmeside ble først konstruert den 27. desember 1996, hos IDG-Online. Nå har jeg flyttet til PowerTech i Nedre Slottsgate i Oslo, fordi de hadde langt bedre service, og høyere ISDN-kvalitet. Jeg hadde ingen erfaring i hjemmesidemaking i det hele tatt! Det er svært enkelt å få til med. Så flytta jeg hele domenet mitt til NetHut et sted i Rogaland, da de solgte Web-hotell-løsninger som kunne aksesseres fra ADSL-tilknytning. Det kunne ikke PowerTech tilby sine privatkunder på det tidspunktet; noe de selvfølgelig kan i dag. Imidlertid koster PowserTech mye mer. Imidlertid skjedde det en ulykke med nettstedet mitt mens det var hos NetHut; da domenenavnet 'bearcy.com' ble lagt ut for salg uten at jeg fikk vite om det. Jeg brukte måneder på å lokalisere det igjen; NetHut var til liten hjelp. Imidlertid fant jeg det til slutt hos en engelsktalende fyr med et jødisk navn som var vanskelig å uttale, og som selvfølgelig krevde en kriminelt høy pris for å selge meg det tilbake igjen. Jeg måtte spare i tre måneder før jeg fikk råd til blodprisen hans; det var tydelig at det ikke var noen andre her i verden som var interessert i å by mere for det for meg så dyrebare domenenavnet mitt enn jeg.

I dag har jeg flytta hele domenet mitt og leier et svært rimelig webhotel hos Domeneshop på Grønland i Oslo, og de kunne til og med forsikre meg om at de aldri ville selge domenetnavnet mitt til noen, og har låst det til webhotellet mitt permanent.

Jasc Corel Paint Shop Pro, svært kraftig verktøy for JPEG-bilder og gjennomsiktige PNG- og GIF-bilder, samt AnimationShop for animerte GIF. Her kan du jobbe med både vektor- og punktgrafikk-bilder som inneholder mange mer eller mindre gjennomsiktige lag. Lagbildene som du kan velge om du vil lagre i PSP- eller PSD-format, kan lagres som svært komprimerte filer i PSP, i forhold til Adobe PhotoShop-formatet PSD. Paint Shop Pro kan åpne og lagre bilder i et utall av filformat. Jeg har kjøpt lisensen hos Corel, men bruker fortsatt bare versjon 7.01; da jeg har forelska meg i den, og fordi den er så utrolig mye hurtigere og raskere og mer responsiv å bruke. Dessuten har jeg brukt den i mange år, og orker ikke å lære alt på nytt.

Microsoft

Ønsker du å laste ned flere ting fra meg, gå hit! (alt her er på engelsk!)

— Du er herved invitert til å bruke mine sider som mal for dine egne sider
samt be meg om råd til hvordan du skal gå frem, når du føler at du trenger det…

I bytte for denne anstrengelsen, ønsker jeg at du legger inn en av disse billed-adressene ett eller annet sted på hjemmesiden din, ett eller annet bortgjemt sted hvor du måtte synes at det passer; dét angår ikke meg:

Dekk den gule skriften over den logoen du ønsker med musmarkøren, Hold Ctrl-tasten nede mens du trykker på C-tasten for å kopiere innholdet til utklippstavlen. Åpne hjemmesiden din der du ønsker at logoen skal være i en tekst-editor (f.eks. Notepad/Notisblokk), let deg frem til det stedet du vil at logoen skal være, og trykk Ctrl-V for å lime den inn fra utklippstavlen. Senere kan du åpne siden i FrontPage98 eller en annen WYSIWYG-editor, og flytte og innrette logoen som det passer deg; men husk at du ikke vil se den som du ser den under før du har logget deg opp til Internet:

<p align="center">
<a href="https://www.bearcy.no" target="_top">
<img src="https://www.bearcy.no/7/bearcylogo.gif"
alt="Welcome to BearCY's HomoSite" border="0"></font></a></p>

Welcome to BearCY's HomoSite

For en hvilken som helst bakgrunn (240x60 transparent animert gif: 256 farver)

Om du forsøker å laste ned og forandre denne filen om til jpeg-format, vil den bare bli større enn den er nå, den vil heller ikke bli gjennomsiktige (den grusomme bakgrunnen vil bli synlig), bevegelsene vil forsvinne og farvene vil flyte ut og bli stygge, så vær snill å la den være som den er — den får fint plass innen 640x480-formatet!

Om du kun har en e-post adresse, vær snill å send meg logoen/bildet av deg selv som et vedlegg til e-postbrevet. Da vil jeg legge det inn på IT-venner siden min.

BearCY's GayMaze --- Password Protected Link! BearCYs Adresseside BearCYs Homse-Labyrint --- Passordbeskyttet Peker!
BearCY's HomoSite English Speaking BearCYs HomseNettsted

BearCY's HomoSite: Mix of Pantheïstic Enlightenment with Gay Pornography.

Denne siden ble sist oppdatert på fredag den 11. januar i 2013
OnLiner!